čtvrtek 27. března 2014

Deset deka Moody myšlenek

Jsou dvě věci, které mne v životě dokáží dostat na samotné dno. Ženský, protože to prostě s nimi je těžký, tedy pokud jste rak, zkurvenej romantik a já nevím co ještě. Jinak by to bylo asi fajn, sexu mám poslední dobou celkem dost. Oproti ostatním, že jo. Jsou tady taky lidi kteří suší tlamu protože prostě maj smůlu. No a druhá? To jsou prachy, protože je věčně nemám. Na druhou stranu se v životě dokážu radovat z nekonečného seznamu strašně super věcí. Se super kávy v kavárně v nejméně oblíbeném obchodě s IT věcma. Sluníčka co mi jenom tak svítí na tvář. Obejmutí od někoho, s kým je mi fajn. Nebo prostě jenom tak debilní zpráva ráno od kamarádky, ve který se píše o tom jak budeme okupovat "auto" v Biooko. A to je na tom vlastně strašně super. Ta rozmanitost.

Dost jsem tady zase psal o K. že jo. Dost často jsem jí taky udržoval na mysli a teď mám pocit, že je nejvyšší čas přestat. Protože se v tom tak akorát tak utopím. A na to jí fakt seru. Moc si vážím lidí, co stojí o mou společnost, co si ji dokážou vážit a vůbec vše okolo. Ale všechno má svý meze. Dokážu s lidma jenom tak spát, když prostě vím že to bude jenom o tomhle. Když to bude takové to bezcitné vyšukávání mozků z cizích těl. Dost jsem o tom přemejšlel, protože poslední dobou to prostě šlo. Jenom tak si užít, užívat či prostě jenom tak provádět zvrhlosti a nepropadnout. Ale, právě to mělo mantinely. Do kterých jsem vždycky narazil a odpadl na ten zkurveně studený led. Ve výsledku to ale bylo příjemný. Teď  jsem však bruslil na velmi tenkém ledě a čekal jsem že ho druhá strana utuží jenom proto abych nepadal rovnou do studené vody. Ha! Vidíte, zase naivní Moody. Ale protože o tom psal už po prvním setkání tak jsem z obliga. Takže.....

Úterý bylo strašně super a víte proč? Protože jsem si ho totálně užil. Nemůžu si pomoct, ale prostě od rána mi bylo strašně super. A celým dnem se to tak krásně neslo, nejdříve ráno pěkně objednávečka u pana výpravčího, který prostě nemohl nevzít. Pak jsem letěl na firmu abych dovezl nějaký objednávky a jel jsem za kamarádkou. Ta se mi pěkně ztratila v centru, protože prostě netrefila na tramvajovou zastávku na Muzeu. Nevadí. Tak jsem jí nakonec vyzvednul na I.P. Pavlova a vyrazili jsme ještě zařídit trošku mých povinností. V nedalekém Copy General jsme vytiskli můj denní rozvrh abych náhodou nepřišel o schůzku. A proč? Protože se mi nedávno posral v průběhu pracovního dne telefon ve kterém bylo všechno info o klientech a schůzkách. Jsem pak stál jak ocas na sídlišti a nevěděl co dál. Nakonec jsem přišel jen o jednu schůzku, ale i tak. Mohla to bejt objednávka že jo. Takže rozvrh Máme! Co teď? AlzaCafé!

Po cestě ještě stíháme navštívit socialistickou Normu a pak i Penny Market kde mne V. přemlouvá na víno. Ale já si slíbil že úterý nebudu pít a taky jsem nepil. Koupil jsem si jenom sendvič a vypadli jsme na kafe. Slušnej Moody! Objednal jsem si Cappuccino s extra shotem a V. si vzala Café Latté.
¨
"Ty si s ní normálně flirtoval předemnou!"
"Cože? O tom nic nevím! Co to plácáš!"
"Vždyť jsem tam stála s Tebou. Jsem viděla jak jste se na sebe culili." ¨
"Byla hezká, a tak asi vycítila že si to o ní myslím."
"Ne, flirtovali jste spolu! Jo a s tou baristkou taky! Jsi prostě magor!" Sakra...
"To kafe je boží."
"Já prostě žeru to jak si všechno umíš užít Moody. To ten můj kamarád jeden to je děs, ten akorát furt prudí jak ho nic nebaví a jak je všechno na hovno."

Já si to fakt neuvědomuju sakra! Občas. Dokonce i A. mi to včera potvrdila. Takže jsem jasnej! Ha!
Ten den jsem si říznul pět objednávek a vydělal fůru peněz. Už se těším až mi to zaplatí a já si na tenhle den budu moci vzpomenout, protože to kafe bylo strašně dobrý! A ta baristka taky! Ah!

Zvrhlé SMS s A. ? Tohle jsem nečekal, každopádně je to takové super vzpomínkové protože sex s ní byl strašně super a tak jsme vzpomínali trošku. Jenom trošku. Fakt. Akorát jsem z toho byl děsně nadrženej.
Co víc k tomu? Snad jen to že mne to všechno zase přechází a den začíná suprově. Všechno pomine. :)


0 comments:

Okomentovat